روش نوین درمان زخم پای وریدی

روش نوین درمان زخم پای وریدی

روش نوین درمان زخم پای وریدی جزو مواردی است که برای بهبود سریعتر حتما باید به آنها توجه کرد. این زخم،  زخمی می باشد که بر اثر عملکرد ضعیف وریدها در اطراف مچ پا ایجاد می شود. این زخم ها در بیشتر مواقع بر روی پا ایجاد می شود . به دلیل این که این عارضه نوعی زخم است پس حتما باید سریع درمان شود زیرا می تواند مکلات بیشتری برای بدن ایجاد کند. ابتلای افراد به این زخم با افزایش میزان سن بیشتر می شود بطوری که یک دزصد افراد میان سال و سه درصد افراد مسن احتمال دالرد به این زخم مبتلا شوند.

پیشنهاد می کنیم از صفحه درمان زخم واریس دیدن فرمایید

این نوع زخم بیشتر به عنوان یک زخم واریسی شناخته می شود . زخم هایی که در دسته واریس قرار می گیرند در بیشتر مواقع بسیار سخت درمان می شوند. به طور میانگین ازر هر 1000 نفر بین یک درصد تا چهار درصد احتمال دارد این نوع زخم را در ساق پا خود مشاهده کنند. اما احتمال بروز این زخم ها با افزایش سن نیز بیشتر می شود. این نکته را باید توجه کرد که شیوه زخم وریدی در زمان و مردان جوان برابر می باشد ولی زنام بالای 40 سال بیشتر احتمال دارند که به این عارضه مبتلا شوند.

جهت مشاوره و شروع مراحل درمان همین الان تماس بگیرید

مشاوره تخصصی با کارشناس درمانگر

یکی از عواملی که باعث می شود افراد به این بیماری ها مبتلا شوند وجود مشکلاتی در دریچه های سیاه رگ می باشد در کشورهای آمریکا و اروپا حدود 10 درصد افراد به این نقص مبتلا می باشند که از این بین 2 درصد دچار این زخم می شوند.

این زخم بیشتر به دلیلی عملکرد نامناسب دریچه های وریدی است که در ساق پا و قوزک داخلی پا وجود دارند ایجاد می شود. این زخم ها به دلیل دردی که ایجاد می کنند می تواند اثرات منفی زیادی بر کیفیت زندگی افراد بگذارند . می توان این گونه گفت که بیش ازز 90 درصد زخم هایی که در پا ایجاد می شوند از جنس زخم های وریدی می باشد.

درمان این گونه زخم ها یکی از چالش‌های درمان زخم می باشد بیش از یک چهارم بیماران مبتلا به زخم­های وریدی با مراقبت­های استاندارد بهبود نمی یابند و اغلب آنهایی که بهبود می یابند زمان بهبودی بیش از شش ماه طول می‌کشد.

انواع زخم پا

در زیر به بیان انواع زخم پا می پردازیم

  • زخم‌های ناشی از گرفتگی رگ‌های وریدی
  •  عصبی یا نوروتروفیک (دیابتی)
  •  شریانی (ایسکمیک)
  • زخم های مختلط وریدی و شریانی و یا زخم های نرو ایسکمیک (دیابتی و شریانی)

عوارض زخم های پا چیست؟

یکی از مکان هایی که می تواند زخم هایی بسیار بدی برروی آن ایجاد شود پا می باشد . زیرا میزان فشاری که به پا وارد می شود نسبت به سایر اندام های بدن بیشتر می باشد. زخم های ایجاد شده برروی پا می تواند مشکلات زیادی برای افراد ایجاد کند. به همین دلیل هم زخم های ایجاد شده برروی پا را حتما جدی بگیرید. این زخم ها می تواند باعث از دست دادن تحرک و حتی عفونت شوند که همین مورد به تنهایی می تواند مشکلات بیشتری برای افراد ایجاد کند. این زخم ها می تواند مشکلات روحی بیشتری برای افراد ایجاد کند. احساس وابستگی و انزوا در بیماران می تواند روند بهبود زخم ها بسیار بدتر کند و همین مورد می توان باعث ایجاد بیماری هایی مانند سلولیت و یا سپتی شود.

حتی اگر این زخم ها درمان نشود و برای چند سال برروی پا باقی بماند به یک تومور بخیم تبدیل شود به همین دلیل هم همیشه سعی کنید تا تا با دیدن اولین علایم مربوط به زخم هرچه سریعتر خود را به یک متخصص برسانید تا مکل شما در سریعترین زمان ممکنه برطرف شود. کلینیک نیلسار ارائه دهنده کلیه خدمات تخصصی درمان زخم با سالها تجربه آماده خدمت هدی به شما هموطنان گرامی بمی باشد. استفاده از روش نوین درمان زخم پای وریدی می تواند تا حدامکان از بروز این عوارض جلوگیری کند.

علت ایجاد زخم وریدی چیست؟

زخم وریدی زمانی ایجاد می شود که سیاه رگ ها نتوانند خون را به راحتی به سمت قلب پمپاژ کنند. به همین دلیل هم خون داخل سایه رگ ها برگشت داده می شوند و فشار قسمت پایینی پا افزایش پیدا می کند. همین افزایش فشار باعث می شود تا ماین موجود در خون به بافتهای اطراف نفوذ کرده و باعث ایجاد این گونه زخم ها در ناحیه پا شود. زمان بهبود این زخم ها طولانی می باشد. برای کاهش زمان بهبود حتما باید از روش نوین درمان زخم پای وریدی استفاده کرد.

در حالت طبیعی بر اثر فعایت و تحرکت فشار داخل ورید ها کم می شود زیرا ماهیچه ها مانند پمپ های عمل می کنند که باعث تخلیه خون می شوند. در زمان استراحت ماهیچه های دریچه های وریدی مانع از بازگشت خون می شوند و عملا باعث کاهش فشار خون می شوند. علت زخم های وریدی فشار خون بالا در سیاهرگ های ساق پا می باشد آن هم به این شکل که زمانی که ساهرگ ها نتوانند خون را به دلیل درست عمل نکردن ماهیچه ها به قلب پمپاژ کنند خون در آنها بازگشت داده می وشد و این بازگشت باعث افزایش فشار خون در پا می شود و این افزایش فشار باعث ایجاد زخم های وردیدی در ساق پا می شود. در واقع این زخم ها به دلیل نرسیدن مواد مغذی به سلول های ساق پا و در نتیجه مرگ این سلول ها ایجاد می شود. خونی که در سیاه رگ ها جریان داد در واقع خونی است که هیچ گونه مواه مغذی ندارد و در نتیجه بر اثر ماندن این خون در یک قسمت سلول های آن قسمت به دلیل نبود مواد مغذی و انرژیزا ازبین می روند و زخم ها ایجاد می شود.

روش نوین درمان زخم پای وریدی

یکی از مواردی که می توان به کمک آن این زخم ها را درمان کرد افزایش فشار در ناحیه ساق پا می باشد. به دلیل هم فشرده سازی یکی از بهترین راه های درمان به حساب می آید. برای عمل فشرده سازی می توان از جوراب ساق بلند استفاه کرد. این جوراب ها به دلیل فشاری که به پاها می آورند می توانند باعث افزایش فشار خون در پاها شوند.

روش دیگری که در درمان این زخم مورد اسفاده قرار می گیرد جراحی است. در این روش وریدهای مشکل ساز را به کمک جراحی از بین می برند . این روش در میان بیماران از محبوبیت زیادی برخوردار نمی باشد.

ابلیشن درون وریدی یک روش جدیدتر با حداقل تهاجم است که بیماری وریدی را با مسدود کردن وریدهای خاص درمان می‌کند. دارو به داخل ورید تزریق شده یا وسیله‌ای وارد ورید می‌شود و سپس گرم می‌شود تا برای همیشه ورید را ببندد.

ابلیشن درون وریدی همراه با درمان فشرده‌سازی با هدف کاهش بیشتر فشار در وریدهای پا انجام می‌شود، که ممکن است بر بهبود زخم تاثیر بگذارد.

تهیه شده توسط کلینک درمان زخم نیلسار

اشتراک گذاری

واتس آپ
تلگرام
ایمیل
چاپ
فیسبوک
Pinterest

لینک کوتاه

https://nilsar.com/?p=5693

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.