نمونه درمان زخم واریس یا وریدی

زخم واریس یکی از زخم هایی است که امروزه در بین افراد با سن های مختلف شایع شده است. درمان زخم واریس و  زخم وریدی امروزه کاری سخت و مشکل نمی باشد به شرط آن که به موقع به داد بیماران مبتلا به این زخم برسیم. این زخم در اثر بی کفایتی دریچه های لانه کبوتری ایجاد می شوند. وظیفه این دریچه ها برگرداندن خون به سمت بالا و کاهش فشار خون در اندام اندام تحتانی می باشد.

پیشنهاد می کنیم در صورتی که به دیابت مبتلا می باشید حتما از صفحه درمان زخم دیابت نیز دیدن فرمایید.

کلینیک درمانی زخم نیلسار ارائه دهنده کلیه خدمات درمانی زخم واریس و ورودی با سالها تجربه در خدمت شما می باشد .

در زخم واریس زمانی که این دریچه ها درست کار نمی‌کنند فشار در مناطق تحتانی بدن، مانند پا زیاد می شود و باعث زخم می شود. به همین دلیل است که بیشتر زخم های وریدی در ساق پا رخ می دهند.
نام دیگراین زخم، زخم واریس می باشد که در نتیجه کار نکردن همین دریچه های لانه کبوتری در بدن است. ماندگاری زیاد خون در پا باعث می شود پروتئین ها و سلول های موجود در خون وارد بافت‌های بدن شوند و تا زیر پوست ادامه پیدا کنند. در نتیجه به دنبال تجزیه این بافت ها و نرسیدن اکسیژن به آن ها تخریب می‌شوند و زخم وریدی روی ساق پا پدیدار می شوند.
لخته های خونی که در زیر پوست این افراد وجود دارد و در واقع رسوبات پروتئین ها در اطراف مویرگ هاست این رسوبات از رسیدن جریان خون و مواد مغذی به بافت جلوگیری می کند و باعث زخم و ایجاد نکروز میشود.

علایم زخم واریس یا زخم وریدی چیست ؟

مهمترین علائم زخم های وریدی قرمزی اندام تحتانی می باشد.
به دنبال این قرمزی و تجمع لخته های خونی و ایجاد زخم، لکه های مایل به قهوه ایی در زیر پوست ایجاد می شوند. زخم های وریدی زخم هایی هستند با عمق کم ولی با حاشیه های نامنظم که در ساق پا و مچ پا به پایین ایجاد می شوند.
این زخم ها وسیع هستند و میتوانند عفونت کنند. دارای ترشحات زیاد و خونریزی نیز می توانند باشند
از دیگر ویژگی های زخم های وریدی می‌توان به این مورد اشاره کرد که این زخم ها درد ندارند.

ولی در صورت ناراحتی از تورم و قهوه ای شدن پا میتوان اندام را بالا نگه داشت تا در رفع تیرگی و تورم پا کمک کند.

اولین نشانه های زخم واریس و زخم وریدی سنگینی و گرفتگی پا و تورم است. رنگ پوست پا قرمز  و روبه بنفش و قهوه ای می رود.
خون در پا جمع میشود و باعث سخت شدن پوست میشود.
خشک شدن و خارش شبانه پا از دیگر علائم اولیه زخمهای وریدی است. در ازم واریس و ورودی روش هایی دارد که امروزه توسط کلینیک نیلسار به صورت تخصصی انجام می شود.

تشخیص و درمان زخم های در مرکز نیلسار

زخمهای وریدی به دلیل اینکه خون در آنها جریان دارد، دارای رنگ زمینه ی قرمز می‌باشد و اطراف آن و سطح زخم توسط یک بافت زرد پوشیده شده است.رنگ پوست اطراف زخم گرم و براق است. به دلیل تورم پا درد می گیرد و در صورتی که زخم آلوده شده باشد ترشحات از زخم خارج می شود.

اصلی‌ترین عوامل مبتلا شدن به این نوع زخم ها رگهای واریسی است.
افرادی که سابقه انسداد عروق لنفاوی دارند. ممکن است در صورت درمان نشدن به این نوع زخم ها مبتلا شوند.
وجود سابقه خانوادگی در نارسایی عروقی می تواند از دیگر عوامل ابتلا به زخم واریس وباشد.
افرادی با شغل هایی که نیاز است به مدت طولانی ایستاد یا نشستن های طولانی مدت نیز در معرض خطر ابتلا به این نوع زخم ها می باشند.

برای تشخیص درست این نوع زخم ها باید به یک متخصص مراجعه کنید تا بتواند نوع زخم را تشخیص دهد. علاوه بر آن استفاده از سونوگرافی های داپلر در تشخیص درست نوع زخم کمک می کند.

آزمایشات و تست های دیگری نیز برای تشخیص و درمان زخم واریس و مدت زمانی که نیاز دارد تحت درمان قرار بگیرد وجود دارد. از جمله این تست ها می توان به API اشاره کرد.

در مواردی ممکن است زخم واریس آنطور که باید خوب نشوند بنابراین این روش های جراحی که توسط پزشک انجام می شود ممکن است برای شما تجویز شود.

راه درمان

جراحی دبریدمان یکی از راههای درمان زخم واریس است. دبریدمان جراحی برای زخم های وریدی که باعث می شود بافتِ مرده ی ِ آلوده‌ای،در سطح زخم باشد توسط دبریدمان حذف می شودو به بهبود زخم وریدی کمک کند.<br />از دیگر مواردی که به صورت کلی برای زخم های مزمن انجام می‌شود، استفاده از از درمانهای زیستی مانند استفاده از لارو برای از بین بردن بافت های مرده زخم می باشد.

از متداول ترین راه های درمانی زخم های وریدی استفاده از بانداژ برای فشرده سازی رگ های خونی و برگشت خون به سمت بالا می باشد.
این بانداژ های فشاری باعث کاهش فشار در اندام میشود.

برای استفاده از درمان فشرده سازی در درمان زخم واریس می توان از موارد زیر استفاده کرد
جوراب های فشاری
بانداژ تخصصی
از دیگر راههای درمان زخمهای وریدی تغییر سبک زندگی می باشد.
این تغییرات می‌تواند شامل اضافه کردن فعالیت به زندگی، خوردن غذاهای سالم، خواب به اندازه کافی، کم کردن وزن و اندازه گیری مداوم فشارخون و کلسترول باشد.
treatment of varicose veins in a diabetic patient (1) treatment of varicose veins in a diabetic patient (3)
مشاوره آنلاین و حضوری